Društvo Crvenog križa Zagrebačke županije potpisalo Ugovor za projekt vrijedan preko milijun kuna

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Andrea-Silvija Hotujac, ravnateljica Društva Crvenog križa Zagrebačke županije potpisala je Ugovor vrijedan preko milijun kuna kojim će se osnažiti djelovanje Crvenog križa Zagrebačke županije i uključiti velik broj osnovnoškolaca i srednjoškolaca u djelovanje Crvenog križa na ovom području.

Riječ je o projektu Razvoj školskog volontiranja uspostavom mreže školskih volonterskih klubova Crvenog križa koji je odabran kao jedan od 28 od ukupno 122 prijavljena projekta za financiranje bespovratnim sredstvima Europskog socijalnog fonda i Državnog proračuna.

U projektu sudjeluju čak 32 osnovne i srednje škole te svih 8 gradskih društava Crvenog križa Zagrebačke županije.

Službena svečanost uručivanja Ugovora održana je 25.5.2017. u Hrvatskom glazbenom zavodu, a ugovore su uručili Tomislav Ćorić (Ministarstvo rada i mirovinskoga sustava), Vesna Lendić Kasalo (Ured za udruge) te Cvjetana Plavša-Matić (Nacionalna zaklade za razvoj civilnoga društva).[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_separator][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_media_grid gap=”2″ grid_id=”vc_gid:1505729225824-8d6a33f4-3e6f-4″ include=”68,67,66,64,63,65″][/vc_column][/vc_row]

Scroll to Top
Skip to content