Potpisan Ugovor o dodjeli sredstava za opremanje županijskih interventnih timova DCK Zagrebačke županije

[vc_row][vc_column][vc_media_grid element_width=”3″ gap=”15″ grid_id=”vc_gid:1584804599422-05c58efc-b1eb-1″ include=”852,855,853,854″][vc_column_text]Danas je u Zagrebačkoj županiji potpisan Ugovor o osiguranju sredstava za sufinanciranje opremanja županijskih interventnih timova Društva Crvenog križa Zagrebačke županije. Društvu Crvenog križa Zagrebačke županije dodijeljeno je  50.000,00 kuna za sufinanciranje opremanja županijskih interventnih timova Društva Crvenog križa Zagrebačke županije.

Ugovor s v.d. ravnateljicom Društva Crvenog križa Zagrebačke županije potpisala je potpisala zamjenica župana Zagrebačke županije Nadica Žužak.

V.d. ravnateljica DCK Zagrebačke županije, Drinka Sopta, zahvalila je Zagrebačkoj županiji na dodijeljenim sredstvima te istaknula da će se tim sredstvima nabaviti isušivači zraka. Zahvalila se Županiji što je u 2019. godini kupila automobile za 6 gradskih Društava Crvenog križa kao pomoć u provedbi projekta  „Zaželi“ kojim je osigurano zapošljavanje stotinjak teže zapošljivih žena koje skrbe o petstotinjak starijih osoba u samačkim domaćinstvima.

Osim spomenutog iznosa Zagrebačka županija u 2020. godini za rad županijskog Društva Crvenog križa temeljem Zakona o Hrvatskom Crvenom križu, izdvojit će 1,3 milijuna kuna.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Scroll to Top
Skip to content