Sastanak ravnatelja društava Hrvatskog Crvenog križa

Nakon dvije godine koje su obilježile pandemija, potresi i izbjeglička kriza, sastanak ravnatelja društava Hrvatskog Crvenog križa održan je u Dubrovniku. Domaćin ovogodišnjeg sastanka bilo je gradsko društvo Crvenog križa Dubrovnik.

Na sastanku ravnatelja društava Hrvatskog Crvenog križa sudjelovala je ravnateljica društva Crvenog križa Zagrebačke županije i ravnatelji gradskog društva Crvenog križa Jastrebarsko, Velika Gorica, Vrbovec i Zaprešić. Razgovaralo o brojnim temama, a jedna od važnijih bila je tema kriznih situacija koje su sve češće i zahtijevaju veliki angažman djelatnika i volontera Crvenoga križa.
Iako Crveni križ i u ovome trenutku djeluje u odgovoru na krizne posljedice, mnogo se govorilo i o aktualnim društvenim trendovima koje je, neovisno o krizama, potrebno pratiti kako bi se sustav Crvenoga križa i dalje razvijao u skladu s izazovima vremena u kojemu živimo.

Jedna od brojnih dobiti sastanaka ravnatelja društava Hrvatskog Crvenoga križa je i razmjena ideja i iskustava među ravnateljima.

Scroll to Top
Skip to content